WIL JE EVEN VOORPROEVEN?

Voor verschillende organisaties schreef ik verhalen waarin ik hun toegevoegde waarde voelbaar maakte voor de lezer. Op deze pagina deel ik een aantal klantcases om je een indruk te geven hoe dit er voor jouw bedrijf of organisatie uit kan zien. De komende tijd vul ik deze pagina verder aan.

Wie?

Gemeente Hoeksche Waard

Wat?

Ervaringsverhalen voor de

campagne Lang Leve Thuis

klantcase lang leve thuis

KLANTCASE: LANGER THUIS WONEN

Met de campagne Lang Leve Thuis wil de gemeente Hoeksche Waard mensen bewust maken van wat ervoor nodig is om veilig thuis te kunnen blijven wonen. Ik interviewde hiervoor verschillende ervaringsdeskundigen; stellen die hun woning ruim op tijd levensloopbestendig hebben gemaakt, alleenstaanden die bewust kleiner zijn gaan wonen, maar ook mensen die er juist spijt van hadden dat ze niet eerder na hebben gedacht over het veiliger maken van hun woning. 

 

Die verhalen zijn onder andere verschenen op de website langlevethuis.info en gebruikt in verschillende brochures.

De samenwerking met Anouk verliep enorm prettig. Ze werkt nauwkeurig en levert hoog niveau werk af. Ik ben enorm tevreden!'

                                                          - Nanke Hofstra, Hofstrategie

KLANTCASE: COACHERVARINGEN

Voor ondernemerscoach Heleen Moes schreef ik drie klantverhalen voor op haar website. In deze klantverhalen volgt de lezer een stukje van de reis van Heleens klanten. Het zijn drie diverse verhalen geworden met ieder een eigen invalshoek, waarin het verhaal van de klant centraal staat en waarin de toegevoegde waarde van Heleen op een zuivere manier naar voren komt.

Wie?

Heleen Moes

Wat?

Klantverhalen

'  '