JoyceTekst_Fotografie-73.jpg

Eén format, drie pakketten

Om het voor jou gemakkelijk te maken, werk ik met één format waarmee je alle kanten op kan. Een interview van 700 woorden, opgemaakt in alinea's, kopjes en quotes, geschikt voor zowel online als offline publicatie. 

 

Je kunt zelf kiezen of je één interview, een pakket van drie interviews of een abonnement afneemt. En natuurlijk kunnen we ook op maat werken. Neem dan even contact met me op, dan bespreken we welke vorm passend is voor jouw organisatie. 

€450,-

LOS INTERVIEW

Een los interview kun je goed gebruiken als leestrigger op je website. Een klantverhaal is hier bijvoorbeeld heel geschikt voor. Je nodigt je lezer hiermee direct uit om te zien en voelen welk verschil jouw dienst maakt. Eén verhaal is al genoeg om je lezer een goed beeld te geven van hoe jij het verschil maakt voor je klanten.

€1275,-

PAKKET

Bij een pakket neem je in één keer drie interviewverhalen af. Dit is bijvoorbeeld geschikt wanneer je je website een aparte pagina met verhalen wilt geven, of als je het verhaal van jouw organisatie vanuit verschillende perspectieven wilt vertellen (bijvoorbeeld dat van een verpleger, een patiënt en een naaste). 

€425,-

ABONNEMENT

Als je bij je lezer in beeld wilt blijven met jouw verhalen, kun je ervoor kiezen om maandelijks een nieuw interview te plaatsen. Dit kun je bijvoorbeeld op je blog of in je nieuwsbrief zetten, zodat je bij je lezer on top of mind blijft. Een abonnement kost je de eerste drie maanden €425,- per maand, daarna wordt de prijs €405,- per maand.